Aktiviteter

Se billeder og læs om vores aktiviteter her på siden.

Læs om vores aktiviter

Børnene på Sølystgård Camping har mange gode timer. På legepladsen som ligger centralt på pladsen, oppe på en bakkeskråning, så forældrene kan følge med i hvad deres børn laver. På legepladsen har vi en meget populær karrusel, trampolin, hoppepude, gynger, rutschebane, og ikke at forglemme moon-cars, som kører fra morgen til aften.

Vi har 1 km fin badestrand med vandrutschebane, tømmerflåde og badebro, hvor børnene render og fanger krabber med deres små net, eller bygger sandslotte, mens mor og far slikker solskin på stranden. Windsurfing er det også meget velegnet til, da vi har 2 vige op af os, kan man altid finde en rigtig vindretning.

Hvad med at invitere konen/kæresten med i vores hjerte-formede boblebad, efter en times tennis eller anden aktivitet, det virker så dejlig afslappende bagefter.

Eller hvad med at gå en tur langs vandet, med de 30 m høje klinter, hen til General Ryes Skanse, hvor man har en fin udsigt over Dragsmur, den smalle landtange der holder sammen på Helgenæs og Mols Bjerge med de to vige, Ebeltoft Vig og Begtrup Vig. General Ryes Skanse blev brugt i treårs-krigen 1848-50, hvor Rye trak sine tropper fra grænsen op gennem Jylland til Helgenæs.

Styrken blev udskibet til Fyn, og derfra indsat i det afgørende slag ved Fredericia. Danskerne vandt, dog med store tab, blandt andre faldt også general Rye.

I vikingetiden menes vikingerne at have trukket deres skibe over den smalle tange, i stedet for at sejle uden om.

Hvis man går mod nord op til Fulgsø (2 km), kan man komme op i Mols Bjerge, hvor der er mange flotte naturoplevelser i vente, med de mange bakker og kløfter, som er lavet i istiden.

Vil du se billeder af vores aktiviteter?

Se billeder herunder af vores campingplads.