Pladsoplysninger

Få styr på vores oplysninger.

Vores pladsoplysninger

Sølystgård Camping startede som landbrug for 150 år siden, så selve gården har meget tykke mure lavet af kampesten. I 1968 blev den lavet om til campingplads og igennem 30 år, har vi forsøgt at renovere gården med nænsom hånd, så den i dag fremstår som en moderne gård med stråtag og med respekt for fortiden.

Sølystgård Camping er med nænsomhed anlagt under hensyntagen til Mols Bjerge´s oprindelige landskab, i mange små terrasser, i forskellige niveauer med stor variation i beplantningen og næsten alle vil med garanti få en udsigt ud over havet, som skifter farve næsten hver dag efter vejret.

Vi har 10 hytter på 16m², beliggende i en halvcirkel med 4 sovepladser, 2 køjesenge, en ottoman der kan bruges som sofa om dagen, og dobbeltseng om aftenen. Der er et lille thekøkken med køleskab og kaffemaskine, og gulvtæpper på gulvet.

Så har vi 1 hus på 45 m² med soveværelse, stue og toilet, 40 m fra vandkanten, med en meget smuk udsigt ud over havet og et andet hus på 30 m² med soveværelse, beliggende oppe i en skrænt kun 25 m fra vandet, og med en unik udsigt ud over havet og hen langs klinterne.

Ring venligst for yderligere oplysninger og reservation.

Se vores billeder af pladsen nedenfor